Hay Day – Update is Live (Deel 2: Buurthuis, visgebied, de stad en veel meer..)

hay day online spelen gratis


hay day online spelen gratis
Hay Day Online Cheats Generator - CLICK HERE!

HiDiHi Boertjes,

2de deel en dit is ook een extra lange aflevering met veel informatie omtrent de nieuwe update die vandaag online is gegaan. We gaan verder waar we gebleven zijn. Visgebied, Derby (Bloesem derby) en de stad.

Er is natuurlijk ook een Derby geëindigd en daar kijken we ook naar. Er wordt ook een nieuwe Buurthuis opgericht waar de eisen best hoog van zijn. Veel informatie…LOL

Veel boerderij plezier.
Ruud

———————————————————
Meld je aan op SLACK – HayDayNederlands.

Ik heb hier verschillende kanalen aangemaakt waar je berichten kan plaatsen die voor dat kanaal bestemd zijn. Zo is hayday_derby voor alles dat met de Derby te maken heeft. Ook is er het kanaal hayday_algemeen waar je van alles over kan praten dat niet past in een ander kanaal.

Download Slack Mac App Store: https://apple.co/1LQ70s2
Download Slack iOS: https://apple.co/1DLRtkh
Download Slack Google Play Android: https://bit.ly/1dsVgL4

Aanmeld link voor HayDayNederlands : http://haydayhacktools.com/bit.ly/2CosWNI
——————————————————
Youtube: https://www.youtube.com/c/Nighthawk1973

Donaties: https://paypal.me/nighthawk1973

Dank aan:
Grafische kwaliteiten zijn van Patrick (aka Rampage)
——————————————————
Hoi, ik ben Ruud (aka Nighthawk1973)

Ik heb als hobby o.a. spelen van games. Ik ben sinds 2 december 2012 actief op Hay Day. Dit is een zeer rustig boerderij spel waarbij het gaat om je boerderij zo groot mogelijk te maken.
Uitdaging in het begin valt wel mee maar wanneer je hoger komt in level dan neemt soms de frustratie toe. Met het spelen en het maken van YouTube filmpjes hoop ik je op weg te kunnen helpen zodat het wat makkelijker wordt.

Vind je mijn video’s leuk en kan je de waardering opbrengen dan mag je altijd een harde klap geven op het duimpje omhoog. Vind je het leuk genoeg om mij te volgen ram dan op die abonneer knop en sla met de hamer op het belletje. Op deze manier mis je niets.

Bedankt,
Ruud
——————————————————
Video Rating: / 5

Hay Day   Effektiv Geld verdienen

Diamanten [email protected]@– http://haydayhacktools.com/tinyurl.com/qce4e83

Hay day spelen is een gratis. In het spel verdien je goudstukken en soms diamanten. Hiermee betaal je dan de benodigdheden (goederen, materialen of soms menskracht) die je nodig hebt om de boerderij draaiend te houden. Toch bestaat de mogelijkheid om met echt geld te betalen. Bijvoorbeeld als je niet langer kan wachten om voor iets te sparen wat op je verlanglijstje staat.

Hay dayEr zijn diverse manieren om jouw boerderijproducten aan de man te brengen. Per vrachtwagen, stoomboot of in de marktkraam. Hayday spelen doe je dan ook niet alleen. Je kan de handel drijven met (bevriende) boeren. Door deze handel zal jouw boerderij snel groeien. Op z’n tijd komen er ook bezoekers langs die verse producten van het land willen kopen.

Even een greep uit het boerderij assortiment. Eieren, spek en melk worden door het vee geleverd. De vissersboot zorgt voor de vis. Op de barbecue bak je hamburgers of pannenkoeken en met het weefgetouw en de naaimachine worden de mooiste kledingstukken gemaakt.

Na verloop van tijd door het stijgen in levels komen er weer nieuwe optie vrij waardoor je bijvoorbeeld met de trein naar jouw dorp kan afreizen. Hierdoor blijft hayday aantrekkelijk om te spelen.

Supercell heeft eens in de zoveel tijd een hay day update. Hiermee verbeteren ze het spel iedere keer weer een beetje. Dit kan van technische aard zijn, maar ook in de gameplay. In de update van afgelopen september werden de honingbijen geïntroduceerd. Door bijen te houden in een bijenkorf beschik je nu ook in de hay day game over honing. De machines maken hier de lekkerste dingen van.

All information about the hay day cheats and about hay day online spelen gratis.

Here’s our ranking of the best free-to-play titles on the PC so far. It’s a collection of the top MMOs, RPGs, and team shooters. You may get these games by clicking on the links below.
* Age of Conan: Unchained https://goo.gl/6kXWUM
* Atlas Reactor https://goo.gl/GBYnFl
* Card Hunter https://goo.gl/pZZSHm
* DC Universe Online https://goo.gl/0MC1yE
* Dota 2 https://goo.gl/iXvKvb
* Hearthstone: Heroes of Warcraft https://goo.gl/tCIXip
* Heroes Of Newerth https://goo.gl/2YLmJG
* Heroes Of The Storm https://goo.gl/Z7asRj
* League of Legends https://goo.gl/MUKqDA
* Loadout https://goo.gl/7zyrdm
* Path Of Exile https://goo.gl/4yCqXq
* Planetside 2 https://goo.gl/xoIA7C
* Smite https://goo.gl/tsj3Op
* Star Wars The Old Republic https://goo.gl/Lt1BYF
* Street Fighter x Mega Man https://goo.gl/mqC4pi
* Team Fortress 2 https://goo.gl/9N7DQH
* TERA https://goo.gl/azFzHl
* The Lord Of The Rings Online https://goo.gl/DxTlUn

whatoplay updates you with the latest, the most anticipated and the best PC, PlayStation, Xbox, Nintendo, iOS and Android video games today. Subscribe now at https://www.youtube.com/user/whatoplaychannel

Discover and Share your video game choices at https://whatoplay.com.

Connect with other whatoplay followers on Facebook, Twitter, Instagram and Google+
– https://www.facebook.com/whatoplay
– https://www.twitter.com/whatoplay
– https://instagram.com/whatoplay
– https://plus.google.com/100536220375867144593/.
Video Rating: / 5