Hay Day – werk op de boerderij deel 2

hayday boerderij


hayday boerderij
Hay Day Online Cheats Generator - CLICK HERE!

We zijn druk bezig op de boerderij van Frackle’s Cave, dit is nu deel 2. We gaan het ook hebben over de aanbieding van 4000 Diamanten voor 69,99 euro en gaan we het ook hebben over het verdienen van diamanten.

Dingle’s Cave zoek nog buurtleden dus zoek ons op en meld je aan. 🙂

Nieuwe aflevering van Hay Day. Laatste update voegde de Bewerkingsmodus toe. Hoe en wat zie je in deze video.

All information about the hay day cheats and about hayday boerderij.

welkom bij Keizerguy Gaming. Dit is een Nederlands (/Dutch) youtube kanaal waarop je vooral Plunder Pirates, Hay day, Clash of Clans, Boom Beach en Minecraft ziet. Ook maak ik video’s over onderwerpen die jullie me geven. In deze video laat ik jullie kennis maken met mijn Hay Day boerderij en wordt ik level 21.

Ik speel alle games al een hele tijd en met veel plezier en wil dat graag met jullie delen. Uploaden doe ik altijd meerdere keren per week maar het liefst dagelijks.
Video Rating: / 5